Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić: Navodi o Danilu Vučiću su još jedan napad na predsednika Srbije

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je ocenila i da su takva pitanja i navodi nastavak dehumanizacije Aleksandra Vučića i čitave njegove porodice

  • 1
Ana Brnabić Printskrin: Tanjug

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da su pitanja i komentari u pojedinim medijima o tome ko plaća putovanje sina predsednika Republike Danila Vučića na Evropsko prvenstvo u fudbalu u Nemačkoj, kao i njegovo obezbeđenje još jedan pokušaj dehumanizacije predsednika Aleksandra Vučića napadom na njegovu porodicu.

"Ovo nema nikakve veze sa Danilom, ovo je neopraštanje Aleksandru Vučiću borbe za Srbiju. Ovo je napad na predsednika i kao i mnogo puta do sada ide preko leđa njegovog sina Danila, nekad preko brata Andreja Vučića, a nisu zaobišli ni Vukana, ni Milicu", rekla je Brnabić za TV Pinki pokazala današnje izdanje lista "Danas" na čijoj prvoj strani je tekst pod naslovom "Ko plaća putovanja predsednikovog sina?".

Ona je ocenila i da su takva pitanja i navodi nastavak dehumanizacije Aleksandra Vučića i čitave njegove porodice i da sve to služi samo da se oslabi Vučić.

"Ovo što oni rade danas i 'Šolakovi mediji' to nema ni u jednoj zemlji na svetu, to se jednostavno u civilizovanim društvima ne radi. Šta tačno oni žele? Da kažu ko plaća putovanje predsednikovog sina, koje putovanje? U Nemačku, a 35.000 naših ljudi je bilo na utakmici protiv Danske", rekla je Brnabić.

Ako bi pitali "Šolakove medije", dodala je ona, Danilo Vučić nema pravo da putuje, nema pravo da živi, nema pravo da putuje u BiH.

"Jer je i onda bilo, 'a šta će on u BiH'? On nema pravo da putuje na KiM, a to što je Danilo na KiM, to je provokacija Aleksandra Vučića i Srbije. On nema pravo da putuje na Evropsko prvenstvo, zato što na žalost Danilo mora da ima obezbeđenje. Pa mora, zato što je njegov otac objavio rat organizovanom kriminalu i mafiji, i da ugrožena mu je porodica", rekla je Brnabić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA