Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin uputio pismo saučešća zbog terorističkog napada: "Srbi su s vama delili radost, pa isto tako dele i bol"

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze saučešća ministru unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimiru Kolokolcevu povodom terorističkog napada u Mahačkali.

  • 1
Vranje Predizborni skup SNS Foto: Tanjug/Vladimir Šprorčić

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze saučešća ministru unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimiru Kolokolcevu povodom terorističkog napada u Mahačkali.

"Povodom užasnog terorističkog napada u Mahačkali molim Vas poštovani kolega da primite izraze mog najdubljeg saučešća. Svi pripadnici Vašeg ministarstva jesu uvek spremni da žrtvuju svoje živote svom narodu i svojoj otadžbini Rusiji, ali to bol zbog gubitka njihovih života ne čini manjom. Poštovani kolega, želim da znate da delimo Vaš bol i razumemo tugu koju osećate. I mi Srbi smo tokom borbe sa albanskim teroristima na Kosovu i Metohiji sahranili preko trista policajaca i zato možete da znate da je naše saučešće iskreno i duboko. Srpski narod je sa vama umeo da podeli radost, pa isto tako ume da podeli i bol. Nećete poštovani kolega dobiti puno telegrama saučešća, mnogi će jedva prikrivati radost što Rusija trpi udare terorista, ali neka Vas to ne pokoleba i ožalosti, već neka Vas utvrdi u uverenju da se borba sa terorizmom mora voditi sve do njegovog izvora i pronalaženja i uništavanja inspiratora i nalogodavaca zločina gde god i iza čega god da se kriju", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin u pismu saučešća koje je uputio ministru unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimiru Kolokolcevu.

"Teška vremena ojačaju prijateljstva i odvoje istinu od laži i zato Vas molim poštovani kolega da prenesete izraze mog iskrenog saučešća porodicama poginulih pripadnika Vašeg ministarstva, a povređenima želju za brz oporavak. Niste sami", navodi se u pismu saučešća.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je pisma saučešća i Sekretaru Saveta bezbednosti Ruske Federacije Sergeju Šojguu, kao i patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu.

(Telegraf.rs)

Video: Vulin glasao na svom biračkom mestu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA