Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikodijević predložen za predsednika Skupštine grada

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković rekao je da će njegova odbornička grupa podržati izbor Nikodijevića

  • 0
Nikola Nikodijević glasanje Foto: SPS

Odbornik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić iz Socijalističke partije Srbije predložio je danas svog stranačkog kolegu Nikolu Nikodijevića za predsednika beogradskog parlamenta.

Antić je rekao da veruje da će Nikodijević, koji je tu funkciju obavljao u prethodna tri saziva gradskog parlamenta, uspešno obavljati funkciju, na osnovu do sada postignutih rezultata i stečenog iskustva.

Predlog da Nikodijević bude izabran za predsednika Skupštine grada potpisalo je 59 odbornika vladajuće koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke.

Predsednik odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković rekao je da će njegova odbornička grupa podržati izbor Nikodijevića.

Predstavnici odborničke grupe "Biramo Beograd" rekli su da neće podržati izbor Nikodijević, jer, kako su rekli, on je "personifikacija urušavanja institucije Skupštine grada".

Odbornici Skupštine grada konstatovali su ostavku na odborničko mesto jednog od lidera Zeleno-levog fronta Dobrice Veselinovića.

Odbornici pokreta Kreni-Promeni napustili su konstitutivnu sednicu Skupštine grada.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA