Vreme čitanja: oko 1 min.

Verifikovani mandati odbornika u Skupštini grada, Kreni-Promeni napustio parlament

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbornici pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović napustili su sednicu Skupštine grada

  • 0
Skupština grada Beograda Foto: Nikola Tomić

Odbornici Skupštine grada usvojili su danas, na konstitutivnoj sednici, izveštaj Verifikacionog odbora za potvrđivanje mandata odbornika Skupštine grada Beograda, na osnovu izveštaja Gradske izborne komisije o dodeli mandata odbornicima Skupštine grada Beograda, čime su potvrđeni mandati za svih 110 odbornika gradskog parlamenta.

Predsedavajući gradskog parlamenta, najstariji odbornik Toma Fila odredio je polučasovnu pauzu, nakon čega će se pristupiti drugoj tački dnevnog reda - izboru predsednika Skupštine grada.

Odbornici pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović napustili su sednicu Skupštine grada, nakon verifikacije mandata, kako je to jutros, na konferenciji za novinare ispred zgrade Generalštaba, najavio lider tog pokreta Savo Manojlović.

On je, u izjavi novinarima u holu Skupštine grada, rekao da su to uradili zbog, kako smatraju izbornih nepravilnosti na lokalnim izborima 2. juna, posebno u Nišu, a da će odborničke nadoknade uplatiti u humanitarne svrhe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA