Vreme čitanja: oko 1 min.

Intervju Vučića za Veltvohe privukao veliku pažnju svetske javnosti

I. Ć.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ostalo je tri do četiri meseca do velikog praska. To je takođe i moja procena. Poslušajte predsednika Srbije i njegov iskren stav o situaciji u Ukrajini", napisao je Kim Dot Kom u objavi koju je pregledalo više od 2,3 miliona pratilaca

  • 38
aleksandar vučić Foto: Tanjug/Marko Đoković

Intervju koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao 8. juna za švajcarski list Velvohe do sada je pregledalo više od dva miliona ljudi, a mnoge svetske javne ličnosti podelile su delove tog intervjua na svojim društvenim mrežama.

Svetski poznati finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dot Kom, poznat i kao najveći svetski haker i zvezda društvenih mreža sa milionskim auditorijumom, na svom nalogu na mreži "Iks" podelio video intervuja, uz ocenu da bi trebalo da poslušamo Vučića i njegovu ocenu o stanju u Ukrajini.

"Ostalo je tri do četiri meseca do velikog praska. To je takođe i moja procena. Poslušajte predsednika Srbije i njegov iskren stav o situaciji u Ukrajini. Evropljani moraju da se oslobode lošeg uticaja SAD i njenog carstva koje je u padu, ili će, inače, i oni da plate krajnju cenu", napisao je Kim Dot Kom u objavi koju je pregledalo više od 2,3 miliona pratilaca.

Osim njega, snimak Vučićevog intervjua objavio je Robert Kenedi Mlađi takođe na svom nalogu na "Iksu" podelio snimak Vučića koji priča o krizi i situaciji u Ukrajini.

"Predsednik Srbije strahuje od rata sa Rusijom zbog Ukrajine. Plaši se gubitka miliona života i želi da zna: gde su odrasli u sobi? I ja takođe želim to da znam", napisao je Kenedi na Iksu, uz snimak Vučićevog intervjua za "Veltvohe".

Ceo svet je, naveo je Kenedi, "talac proksi rata" koji se vodi protiv Rusije, a većina Amerikanaca ni ne sumnja zašto su SAD umešane u sukob.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA