Kalinić: "Budućim generacijama ostaće i Srpska i snažna Srbija"

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Nadam se da će sve proteći u dostojanstvenoj atmosferi, dugo se čekalo da se održi ovakav jedan sabor", naveo je Dragan Kalinić, nekadašnji predsednik NSRS

Nekadašnji predsednik NSRS Dragan Kalinić poručio je, povodom današnjeg Svesrpskog sabora u Beogradu, da će budućim generacijama ostati i Republika Srpska i snažna Srbija i upitao: "Šta ćete više od toga".

"Srećan sam što prisustvujem ovakvom značajnom događaju. Nadam se da će sve proteći u dostojanstvenoj atmosferi, dugo se čekalo da se održi ovakav jedan sabor. Daj Bože da je bio ranije, ali što su vremena teža, potrebno je da se Srbi okupljaju", naveo je Kalinić.

Poručio je da veruje da će sve proteći u znaku duhovnog, političkog i kulturnog jedinstva srpskog naroda i s jedne i s druge strane Drine.

"Značiće mnogo i za region, jer će pokazati pravo lice našeg naroda, koje su pokušali da okaljaju raznim konstrukcijama. Ovaj sabor je prekrentnica. Dogovorene su konkretne stvari na nivoima ministarstava, dva predsednika. Sve se ovo radi da bi naš narod bolje živeo, političke elite budu i prođu", kaže Kalinić, prenela je Srna.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dačić: Delegacije MUP-a Srbije i RS održale istorijski skup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA