Vučević: Potrebna nam je pobeda i u Nišu kao početak svega što Srbija treba da bude

 
T. U.
T. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Vučević je podsetio da do izbora ima tri dana, da do tada nema spavanja ni odmora i naglasio da će nam naredne četiri godine biti onako kako budemo glasali

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i premijer Srbije Miloš Vučević naglasio je danas da je 2. juna u Nišu potrebna pobeda liste okupljene oko SNS, kao početak svega onoga što Srbija treba da bude sutra - još bolja.

Potrebna nam je pobeda, da nam gradovi budu uređeniji, a država pre svega sigurnija i snažnija, rekao je Vučević na mitingu izborne liste "Aleksandar Vučić - Niš sutra" u Sportskoj hali "Čair" i podsetio da je ključna poruka njihove kampanje reč - sutra.

"Naša kampanja, pored nosioca i lidera oko koga smo se politički okupili, Aleksandra Vučića, ima upravo tu odrednicu, odnosno tu poruku - Srbija sutra, u Nišu sutra...", podsetio je Vučević i naglasio da je upravo to sutra - budućnost.

"Da bi to sutra dosanjali i da bi to sutra bilo onako kako treba i kakvo zaslužujemo, potrebna nam je pobeda 2. juna. Ali ne pobeda radi pobede, ne broj mandata radi neke matematike i ne procenti glasova radi statistike", kazao je on.

"Zato je pobeda 2. juna tek početak one priče koja nas čeka naredne četiri godine", kazao je Vučević i podsetio da se 3. juna vreme neće moći vratiti.

Vučević je podsetio da do izbora ima tri dana, da do tada nema spavanja ni odmora i naglasio da će nam naredne četiri godine biti onako kako budemo glasali.

"Da ne bi kukali i propustili šansu, kada bi nas pitali za koga da glasamo u Nišu, najbolji je citat Dimitrija Pantića iz 'Tesne kože' - 'Kec u Nišu'", rekao je Vučević i naglasio: zato "broj jedan lista, kec u Nišu."

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Značajna ulaganja za bolji kvalitet života: Vujović i Vučević obišli kapitalni projekat u Nišu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    31. maj 2024 | 00:01

    Док је Вучић на челу државе, Србија ће напредовати, а народ ће живети све боље. Зато у недељу сви да гласамо за листу број 1.

  • Zlatko

    31. maj 2024 | 05:47

    Potrebno nam je da ostanemo složni i jedinstveni jer samo tako bez podela možemo uspeti da živimo bolje

  • Marko

    31. maj 2024 | 07:16

    Svuda nam treba pobeda kako bi nastavili da radimo i gradimo i podrška naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA