Vučević: Predsednik Si je veliki prijatelj srpskog naroda

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Živelo srpsko-kinesko čelično prijateljstvo, poručio je Vučević

Premijer Srbije Miloš Vučević, koji je večeras na aerodromu ''Nikola Tesla'' zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dočekao kineskog predsednika Si Đinpinga, rekao je da je Si veliki prijatelj srpskog naroda i da je njegova poseta Srbiji od istorijskog značaja.

"Večeras sam uz predsednika Vučića dočekao predsednika Narodne Republike Kine, gospodina Si Đinpinga. Predsednik Si je veliki prijatelj srpskog naroda. Danas i sutra boraviće u zvaničnoj poseti Srbiji i tom prilikom biće potpisan veliki broj važnih međudržavnih sporazuma.

Ovakva poseta jednog svetskog lidera Srbiji je velika, istorijska i veoma značajna za našu privredu i bolji život svih naših građana", naveo je Vućević na Instagramu i dodao:

"Živelo srpsko-kinesko čelično prijateljstvo!".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    7. maj 2024 | 22:58

    Poseta predsednika Si Đinpinga je velika čast za Srbiju i potvrda snažnih veza koje su se gradile godinama. Ovo prijateljstvo je temelj za buduću saradnju i zajednički prosperitet

  • Ana

    7. maj 2024 | 22:57

    Kako predsednik Si tako i njegov narod je prijateljski nastrojen prema nama kao i mi prema njima.

  • Bole

    7. maj 2024 | 22:57

    Teška vremena stvorila su prijatelje za čitav život.Takvi su prijatelji Srbija i Kina čiji su međusobni odnosi sve čvršći iz dana u dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA