Dačić: Bitno što je sednica SB UN održana, Vučić nastupio čvrsto i argumentovano

"Mislim da je domet ove sednice veoma veliki i da je pokazala da su i zemlje Kvinte bile protiv takvog poteza", rekao je Dačić

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    11. februar 2024 | 22:49

    И још нешто. Неће Фон Крамон да одређује Србији да ли ће и ко ће да рудари литијум у Србији. Јер и тиме се она бавила, док је рушила уставно правни поредак Републике Србије и док је вршено етничко чишћење Срба у њеном реферату.

    • 12. februar 2024 | 00:04

      Vuk

      @Слађана Точиловац Шаљић

      Polako smiri se uzmi tabletu

  • Слађана Точиловац Шаљић

    11. februar 2024 | 22:45

    Целокупна светска јавност је обавештена о злочину против човечности, о прогону са геноцидним намерама које врши Аљбин Курти против Срба и других неалбанаца на КиМ. Документовано и чињенично . На тлу Европе у 21 веку. Док се Београд бави економским развојем, технолошким напретком, борбом против климатских промена зеленом агендом, контролом илегалних миграција, борбом против транснационалног криминала, реформама, евроинтеграцијама. Известилац у ЕП за то тзв Косово није за свог мандата урадила ништа да спречи геноцидне намере на терену, Виола фон Крамон. Бавила се мешањем у унутрашње политичке ствари Републике Србије. Ометала државне институције у њиховом раду. И није само она. То је радила преко ње и Викторија Нуланд. Према томе, МКС у Хагу ће имати посла у наредном периоду. Када им буде запленио сву електронску опрему, приватне моб телефоне, биће то суђење века. Јер Србија трпи од мајских трагедија разне врсте криминалних дела, попут лажних дојава о бомбама у школама и вртићима. Све синхронизовано са Куртијевих терором над Србима. 14% се већ иселило услед тог иживљавања на дневној бази. Све до вандалског упада дела опозиције у здање Старог двора. Да само сви знају и разумеју да јавност и грађани Србије нису полуписмени будале. И да зато и нису гласали за Ђиласову листу, јер су то осведочени пљачкаши и насилници. Пружала је ЕУ у континуитету помоћ и током њихове владавине дуге 12 година, али грађани Србије нису имали ни као појединци,ни као друштво ни као систем, ништа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA