Bajatović: Opoziciju ne zanima Beograd nego destabilizacija Srbije

 
T. U.
T. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Bajatović: Opoziciju ne zanima Beograd nego destabilizacija Srbije

Direktor Srbijagasa i funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović ocenio je večeras da deo opozicije nasilno želi da ponovi izbore u Beogradu da bi destabilizovao celu Srbiju.

"Oni se bore samo za Beograd, ni prigovore nisu podneli za Republiku, jer znaju da su izgubili. Američki i ruski ambasadori se prošlih 50 godina u Srbiji ni oko čega nisu složili, osim oko rezultata ovih izbora. Brisel je onako jadan. Jeste gledali onu salu gde se raspravljalo navodno o Srbiji, a nije samo o Srbiji? Ali tu bilo deset ljudi. I sve poznati srbomrzci. I oni će da kroje kapu Srbiji. Pa nisu uspeli ni tu", poručio je Bajatović za Pink.

Kako je rekao, opozicija je sada u problemu jer svima mora da objasni nedostatak rezultata na izborima i šta uopšte radi i zato, kako smatra, njen glavni igrač, Dragan Đilas ide okolo i priča da su izbori nepravedni i preti novinarima.

"Nisu uspeli u parlamentu, nisu uspeli u srpskoj javnosti, nema više energije na protestima. Ja se tome ne radujem, ja smatram da je to legitimno. Znači, ako ti izvlačiš sad najvećeg aduta, a oni tvrde da je to Dragan Đilac, neko je u problemu. Ja tako gledam na to", rekao je Bajatović.

On smatra da je opozicija pokušala i da ispolitizuje slučaj smrti novorođene bebe Marice Mihajlović u Sremskoj Mitrovici, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić napravio odličan potez kada je Maricu pozvao u Predsedništvo.

"Imamo politiku da ulažemo u natalitet, da ulažemo u ljude ovde. Sada moramo da vidimo da li imamo odgovarajuće procedure i ljude, i to ne samo u porodilištima, nego u svim bolnicama. A pošto želimo da imao povećanje nataliteta, onda pre svega u porodilištima", zaključio je Bajatović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    29. januar 2024 | 07:26

    A tebe zanima tvoja fotelja i 10 plata sto ti drzava daje.

  • Zemunac

    29. januar 2024 | 04:38

    Počinje "borba" za fotelju i ubeđivanje da je 6% neophodno da bi Srbija ostala stabilna... Uprotivnom... Ko je rekao, problemi sa računima, problemi sa distribucijom gasa i sl.???

  • ko da destabilizuje

    29. januar 2024 | 01:28

    opozicija ne pregovara i ne dogovara ništa sa stranim državama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA