Vučić najavio lepe vesti: Nastojaćemo da zakonski formalizujemo da drugi dan Božića bude neradni

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 48

Predsednik je rekao da će videti da li Vlada Srbije može da donese takvu odluku i da dan posle Božića, 8. januar postane neradni dan

Presednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio mogućnost da bi i dan posle Božića mogao da bude neradni dan i dodao da ostaje da se vidi da li to može i zakonski da se formalizuje.

Predsednik je rekao da će videti da li Vlada Srbije može da donese takvu odluku i da dan posle Božića, 8. januar postane neradni dan.

"Ionako tada niko ne radi. Ostaje da vidimo da li možemo zakonski to da formalizujemo i kako da tu odluku izvedemo i šta možemo da uradimo", rekao je Vučić na TV Prva u vezi sa inicijativom da ponedeljak, prvi dan posle Božića odnosno dan Sabora presvete Bogorodice bude neradni.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејсм

    31. decembar 2023 | 20:41

    Најнормалније би било,да Бадњи дан и други дан Божића буду нерадни.

  • Ja

    31. decembar 2023 | 20:50

    Pa zar nije logicno. Posto prvi dan Bozica pada u nedelju da se pomeri te da drugi dan bude neradan. Kako kod 1. i 2. maja ima dva dana u cugu. Valjda je Bozic veci praznik?!

  • Nenad

    31. decembar 2023 | 19:44

    Pozdravljam odluku, sramota je raditi na ovako veliki praznik. Srbi uzmi te se u pamet, cuvajte veru, porodicu i zemlju. Slava Bogu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA