Vučić najavio da ide u Pariz povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu: Sastaću se sa Makronom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 55

Predsednik Srbije najavio je da će imati niz važnih sastanaka u Parizu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 11. novembra biti u Parizu na mirovnoj konferenciji povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu i da će se sastati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

"To je godišnja mirovna konferencija povodom 11. novembra Dana primirja i predsednik Francuske Makron to organizuje. Verujem da ću imati susret sa njim. Znam da su postojale još neke ideje vezane za Prištinu, ali nemam nikakve potvrde do sada niti bilo šta slično", rekao je Vučić za Prvu.

Predsednik Srbije najavio je da će imati niz važnih sastanaka u Parizu, između ostalih i bilateralni susret sa belgijskim premijerom Aleksanderom de Kroom.

Predsednik Srbije rekao je i da želi da podseti građane Srbije da je pre samo 20 dana vođena, kako kaže, brutalna kampanja da Srbiji prete sankcije i da će uslediti mere protiv naše zemlje.

"Sećate se da sam i tada rekao - ne mogu ja da garantujem, drugi ljudi donose odluke, samo molim građane da se umire, da budu sigurni, da imaju ozbiljno i odgovorno rukovodstvo i da se tako nešto neće dogoditi", rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da nema ni sankcija ni mera i da je uveren da za te laži neće biti izvinjenja, već da će se samo nastaviti.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić se sastao sa Makronom u Jelisejskoj palati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    8. novembar 2023 | 19:26

    Vučića svi uvažavaju jer je on to svojim ponašanjem zaslužio.

  • Nevena

    8. novembar 2023 | 19:29

    Ovo je jako vazan i bitan dogadjaj, i Vucic ce se sastati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Takodje bice govora o Kosovi i Metohiji i Pristini. Vucica nista ne moze da uzdrma ni poremetni u ovim kljucnim i bitnim momentima za Srbiju

  • Vanesa

    8. novembar 2023 | 19:38

    Narod veruje odgovornoj politici koju vodi predsednik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA