Palma: Kad Miroslav Lajčak sledeći put dođe u Srbiju neka obiđe sela i gradove gde žive Srbi proterani sa KiM

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma obratio se građanima na predizbornom skupu

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poslao je poruku specijalnom izaslaniku Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine  Miroslavu Lajčaku. 

"Imam poruku za specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine. Kada sledeći put dođe u Srbiju Lajčak treba da obiđe sela i gradove gde žive Srbi proterani sa Kosova i Metohije i neka njih pita ko su, odakle su, gde im je ognjište, ko ih je proterao i zašto ne mogu da se vrate. Takođe Miroslave, nisu Srbi teroristi, nije terorista onaj ko brani svoju državu i svoju kuću, kao što su govorili posle slučaja “Banjska”. Teroristi su oni koji ruše nadgrobne spomenike, a to su Albanci Šiptari", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na predizbornom skupu Koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije u jagodinskom selu Rakitovu gde je 80 posto stanovništva došlo sa Kosova i Metohije.

Kako Marković navodi, Ivica Dačić je kao ministar spoljnih poslova, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pokazao kako se bori za svoju državu.

"Ovi skupovi za nas nisu predizborni skupovi, ovi skupovi za nas su podnošenje izveštaja o radu. Ivica Dačić je kao ministar spoljnih poslova, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pokazao kako se bori za svoju državu. Nije bilo lako ubediti predstavnike države sa afričkog i azijskog kontinenta, gde 90 posto njihovih građana nije ni čulo za Srbiju, da povuku priznanje takozvanog nezavisnog Kosova i 18 država je otpriznalo takozvano nezavisno Kosovo. Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije jedina je na početku predizborne kampanje rekla ko je naš kandidat za premijera Srbije. Ivica Dačić ima dela, on je domaćin i jedan od svih nas i biće premijer Srbije", kazao je Marković.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA