TIJANIĆ ZA TELEGRAF: Tačno je, podneo sam ostavku, aktiviram je 2014!

 
  • 5

"Tačno je da sam podneo ostavku na mesto diretkora RTS-a i ona stupa na snagu 2014. godine, kada mi istekne mandat", kaže prvi čovek Radio televizije Srbije

Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić kaže za Telegraf da su spekulacije da on podnosi ostavku na mesto prvog čoveka Javnog servisa bez ikakvog osnova i da nisu tačne, već su "plod zlonamernih pustih želja".

Prvo na društvenim mrežama, a posle i na nekim medijima, sinoć je poput munje prostrujala vest da Aleksandar Tijanić "bira dan" kada će da podnese ostavku na mesto direktora Javnog servisa Srbije.

Tijanić je  za Telegraf demantovao takve spekulacije i nazvao ih "smešnim".

- Tačno je da sam podneo ostavku na mesto diretkora RTS-a i ona stupa na snagu 2014. godine, kada mi istekne mandat! Naravno da takve vesti nisu tačne i proizvod su nečijih pustih želja. Ponavljam, nema ništa od moje ostavke - rekao je Tijanić.

U to da Aleksandar Tijanić nema nameru da podnese ostavku i da redovno dolazi na svoj posao uverili su se reporteri našeg portala, koji su prvog čoveka RTS-a zatekli ispred Takovske ulice kako izlazi iz svog automobila i odlazi na posao.

(D. Z. / Foto: M. Todorović)

Video: Nastavak suđenja protiv roditelja dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u O.Š. "Vladislav Ribikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. oktobar 2012 | 14:37

    Ukinuti "javni servis"pod hitno!!!!!!!!!

  • Milan

    14. oktobar 2012 | 03:33

    Dok se još malo nakrade pa će da da ostavku.

  • ОБРАЗ ГУЗИЦА

    14. oktobar 2012 | 14:46

    ПАЗИ КОЈА ИЗЈАВА " ДАО САМ ОСТАВКУ ". АКТИВИРАМ ЈЕ 2014 Хахахахахахахахаахаха КОЛИКО ЈЕ ПРЕПОТЕНТАН И БЕЗОБРАЗАН СТРАШНО СТВАРНО СТРАШНО

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA