Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja Popović u Skupštini odgovorila Milošu Parandiloviću: Sramota me je bilo da vas slušam, ponosna sam na SNS

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pa zar ne vidite da u svakoj oblasti društvenog života postoji samo napredak i rezultati su tu. Jel' vi ne vidite bolnice koje su sagrađene, puteve, jel ne primate platu koja se povećava, jel ne shvatate da su penzije više", pitala je Popović

  • 26
UST GRAĐANI ZAKONI Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Ministarka pravde Maja Popović reagovala je večeras u Skupštini Srbije na reči koje je koristio poslanik poslaničke grupe Narodni pokret Srbije-Ekološki ustanak-Novo lice Srbije, Miloš Parandilović, tokom rasprave i pozvala ga je na akademsko držanje.

"Obratila bih se ovom prilikom Parandiloviću posle njegovih izliva besa, slušam i ponešto zapisujem. Nazvali ste kolege poslanike primercima, mediokritetima, korumpiranim satrapima, preletačima, dezorijentisanim, čoporom pasa itd. Ja bih vas zamolila za akademsko držanje u ovom domu koji treba da bude najviši", rekla je Popović.

Kako je navela, sve vreme se tokom njegovih kritika pitala u kojoj zemlji on to živi, prenosi Tanjug.

"Pa zar ne vidite da u svakoj oblasti društvenog života postoji samo napredak i rezultati su tu. Jel' vi ne vidite bolnice koje su sagrađane, puteve, jel ne primate platu koja se povećava, jel ne shvatate da su penzije više. Obraćate se s nepoštvanjem prema predsedniku skupštine, Čas mu persirate, čas mu ne persirate. To je skandalozno ponašanje za narodnog poslanka. sramota me je bilo da vas slušam", rekla je Popović.

Ministarka pravde je primetila da je Parandilović govorio da je pravosuđe "razvaljeno", te konstatovala da on o pravosuđu ne zna ništa.

"Pretite nam hapšenjem. Pa ne bojimo vas se, mi imamo rezultate iza sebe, ponosim se svojom premijerkom ponosim se kolegama iz SNS i Aleksandrom Vučićem", rekla je ministarka Popović.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić pustio u rad sistem za obaveštavanje javnosti o nestanku dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1234

    26. oktobar 2023 | 09:37

    Paradinović je jedna nekulturna,nevaspitana i prosta osoba sa uličarskim manirima koja bi pretnjama,batinama i hapšenjem neistomišljenika rešavala sve.

  • Ana

    26. oktobar 2023 | 08:18

    Zaista je sramota sta opozicija radi i koliko se ne profesionalno ponasa u skupštini izgleda da su lepo ponašanje zaboravili kuci

  • Uros

    26. oktobar 2023 | 08:37

    Bravo za Popovicevu, pazljivim recima je ponizila Parandilovica koji ne zeli pristojnu Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA