Pokret socijalista: Nikada više Srbija neće dozvoliti da se "žuti" vrate, 5. oktobar je puč, a ne revolucija

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

"Nikada više Srbija ne sme dozvoliti da se "žuti" vrate", poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin obratio se danas javnosti povodom navršavanja dvadeset i treće godine od petooktobarskog puča.

Iz partije koju je osnovao Aleksandar Vulin poručili su da Srbija nikada više neće dozvoliti da je dosovci i zapadne ambasade unište i poraze.

"Okupili smo se danas ispred zgrade Parlamenta koja je 5. oktobra 2000. godine bila zapaljena kako bi se prikrili izborni rezultati i kako bi tog dana uništili sve zapisnike sa biračkih odbora i uništili glasačke listiće, a cilj im je bio da sakriju činjenicu da je njihov dosovski kandidat Vojislav Koštunica izgubio izbore. Podsećamo javnost da je 5. oktobra nasiljem i novcem sa Zapada srušena vlast u Srbiji, da je srušen suverenitet SRJ. Tog dana je uz pomoć zapadnih ambasada i domaćih tajkuna doveden žuti ološ na vlast. Ostavština te dosovske vlasti je pljačkaška privatizacija, 500 hiljada ljudi koji su izbačeni iz svojih fabrika. Kao zveri su lovljeni heroji naše otadžbine i slati u Hag, a zato su odmah 2000. godine pušteni na slobodu teroristi i Aljbin Kurti i braća Mazreku koji su silovali srpsku devojčicu i još 2000 zločinaca. Dosovci su opljačkali i opustošili Srbiju. Pred nama su novi izbori i svedoci smo da se te poražene dosovske snage od 5. oktobra ponovo okupljaju, ponovo se okuplja zapadna levica i lažna desnica, ponovo su spremni da se udruže zarad rušenja legitimne vlasti. Ali, Pokret socijalista poručuje da se nikada više neće desiti promene vlasti na ulici, građani Srbiji to više neće dozvoliti", poručio je narodni poslanik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

"Petog oktobra nije se dogodila nikakva revolucija, već puč. Petog oktobra, dosovci su mimo narodne volje zapalivši skupštinu i izborni materijal došli na vlast i razorili Srbiju. Najveća zaostavština demokrata je Srbija bez Crne Gore, martovski pogrom, jednostrana nezavisnost Kosova, pljačkaške privatizacije, 500 hiljada otpuštenih radnika, Srbija pred bankrotom.

Zato je bitno da se 5. oktobar uvek obeleži kao dan kada je nastupilo najveće zlo u Srbiji.

Nikada više Srbija ne sme dozvoliti da se "žuti" vrate", poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    5. oktobar 2023 | 14:13

    Zar Torbica i Ilić nisu upoznati da se OGROMAN broj,, žutih" prešaltao pa je i sada u vlasti.?

  • ANTE BAN

    5. oktobar 2023 | 16:41

    "Žuti", ali- i ostala opozicija,- ne shvataju da bi sa njima na čelu,- Srbija bila slaba i lak plijen zapadnim imperijalistima i siledžijama! Svi oni su- slabići, strani agenti, i prodane duše! Jedini lider pod kojim Srbija može biti jaka je- lider Balkana i Evrope, veliki vodja- A.Vučić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA