Dozvoljen ulazak u selo Banjska

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Policajci su rekli da u selo može da se uđe, ali da se ne skreće sa puta, dok se na samom ulazu u selo nalazi još jedna patrola tzv. kosovskih specijalaca

Posle četiri dana pripadnici Specijalnih jedinica tzv. kosovske policije dozvolili su ulazak u selo Banjska, javlja reporter Tanjuga.

Nakon što su iz tzv. kosovske policije potvrdili da su sinoć završili policijsku operaciju provere terena.

Policajci su rekli da u selo može da se uđe, ali da se ne skreće sa puta, dok se na samom ulazu u selo nalazi još jedna patrola tzv. kosovskih specijalaca.

Do danas, u Banjsku su mogli da uđu samo meštani uz kontrolu tzv. kosovske policije. U noći između subote i nedelje došlo je do sukoba grupe Srba sa pripadnicima tzv. kosovske policije, i tom prilikom stradali su jedan policajac i tri građanina srpske nacionalnosti, a uhapšeno je osmoro Srba.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Primus

    27. septembar 2023 | 12:37

    Nije moja dužnost ali moram da kažem sledeće: A M A T E R I ili V O L O N T E R I ! Srbija u svojoj istoriji nikada nije niti ćei ovako slati ljude na izvolte ovim šiptarskim plemenima. Izgubljeni životi - ZAMKA. KO IMA INTERES TAJ IMA I MOTIV ZA OVAKVE DOGAĐAJE. Dakle videti ko je 'profitirao' od ovoga. Srpski političari nisu naivčine da opet dozvole scenaristi reprizni rad, onom istom koji je pisao RAČAK podmetačinu! IDEMO DALJE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA