Torbica iz Pokreta socijalista: Samo sa Vućićem na čelu možemo da očuvamo slobodu, nezavisnost, ali i porodicu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin još jednom naglašava da je apsolutno protiv registracije istopolnih brakova i daje punu podršku predsedniku Vučiću koji nikada neće potpisati Zakon o istopolnim brakovima

Potpredsednik Pokreta Socijalista Bojan Torbica oglasio se danas povodom promocije mladih kadeta vojske Republike Srbije.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

"Čitava Srbija danas je osetila veliki ponos prilikom promocije mladih kadeta ispred Skupštine Srbije.

Naši mladi oficiri, te divne devojke i momci su naš najveći ponos. Slike mladih kadeta i njihovih srećnih porodica ispred skupštine danas su otišle u svet, slike čestitih i divnih srpskih porodica koje su odgajile vaspitane devojke i momke koji vole svoju državu obišle su svet, a ne slike nasilja i krvavih glava kako je neko želeo i očekivao.

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin još jednom naglašava da je apsolutno protiv registracije istopolnih brakova i daje punu podršku predsedniku Vučiću koji nikada neće potpisati Zakon o istopolnim brakovima.

Ovom prilikom izražavamo sve čestitke ljudima iz BIA i MUP koji brinu o bezbednosti Srbije, baš kao i našem osnivaču Aleksandru Vulinu direktoru BIA. Samo sa Vućićem na čelu možemo da očuvamo svoju slobodu, nezavisnost, ali i porodicu", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA