≫ 

Predsednik Vučić o Kosovu i Rusiji: Kurti neće stati, očekujem najveće pritiske do sada

 ≫ 

Predsednik Srbije gostuje u jutarnjem dnevniku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mateja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kosta

    18. avgust 2023 | 10:50

    Dizel 202 dinara,dok nam on maze oci nevidljivim neprijateljem

  • Carica Sveta

    18. avgust 2023 | 10:01

    Za Srbiju su najvažnije evrointegracije. To nije tuđi interes , niti tuđa politika. Za to su građani naše zemlje glasali. Jer to je politika mira i napretka. I to je politika dobra za ceo region. Za srpski narod u celini. Princip 21 veka za Srbiju je da nema rata. Da se gradi i napreduje. Ostala nas je šaka jada, zbog svih istorijskih situacija u kojima smo se borili za slobodu. I sada mora u ovom novom milenijumu drugačije da se razmišlja. Moramo da se obnavljavamo, da zadržimo mlade ljude na rodnoj grudi. Dobrom perspektivom, radnim mestima, a ne da ih zbog odluka drugih, koji imaju stotine miliona ili preko milijardu stanovnika, šaljemo u rovove. I svi treba da gledaju u Brisel, svi oni koji su kandidati za članstvo EU. A Srbija je uoravo to, kandudat za članstvo u EU. Mi ne možemo da se transmitujemo na neki drugi kintinent iki na neku drugu planetu. Niko sa Zapadnog Balkana. A što se tiče Amerikanaca. U dva svetska rata neko je slao svoju decu preko Atlantika da ginu zbog slobidarskih ideja , na strani Srbije i Evrope. I ponosna sam na moje srpske seljake i ravnogorce, koji su spasili američke pilote u ooeraciji Halijard. Jer boriti se za kralja i otadžbinu, kada se drugi bore za Hitkera, Musolinija ili Staljina, retka je privilegija jednog naroda. U jednom takvom vremenu. I znam da bi srpski narod ponovo pomogao američkim vojnicima. Uradio bi isto. Bez obzira na sve nesporazume u međuvremenu. Srbija voli demokratiju.

  • Igor

    18. avgust 2023 | 09:24

    Samo malouman čovek ne kapira da oni žele veliku Albaniju da je to plan i da zapad to nece sprečiti ako mislite da je kraj pogledajte bolje pod Velikom Albanijom spada Preševo Bujanovac Medveđa Kuršumlija Prokuplje i Niš 80 posto ljudi to shvata ne ozbiljno ali shvatice kad krenu da se sele naviše ka Kg Bg kolone srba itd ostavljaju domove iza sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA