Kurti u Londonu izneo optužbe na račun Srbije

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

"Zahvalio sam joj što je moćan glas za ljudska prava i demokratiju širom Evrope. Takođe smo razgovarali o napadima koje sponzoriše Srbija na trupe Kfora, kosovsku policiju i novinare, kao i o putu napred", napisao je Kurti

Premijer Kosova Aljbin Kurti saopštio je da je razgovarao sa predsedavajućom Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališom Kerns o dešavanjima na Kosovu.

Kurti je u objavi na Tviteru naveo da je Ališi Kerns zahvalio na borbi za ljudska prava i demokratiju širom Evrope, prenosi Kosovo online.

- Zahvalio sam joj što je moćan glas za ljudska prava i demokratiju širom Evrope. Takođe smo razgovarali o napadima koje sponzoriše Srbija na trupe Kfora, kosovsku policiju i novinare, kao i o putu napred - napisao je Kurti.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić: Srpski narod ne može više da trpi zulum

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusko

    26. jun 2023 | 16:19

    Pa i nas predsednik svaki dan iznosi svoje optuzbe na pinku, heppy...

  • ARS

    26. jun 2023 | 16:19

    Ovaj čovek je pravi lider, od njega ovi naši političari mogu samo da uče a Vi možete da mi lupate minuse ali on je oslobodio svoje ljude iz srpskog zatvora, svoje policajce i svaka mu čast .Mi smo nekada bili "Srbi" a sad smo tuga Božija ? Ne znaš ko je gori vlast ili opozicija a i jedni i drugi gledaju isključivo svoj interes, materijalno bogaćenje a narod je prepušten sam sebi tako da se Istorija za nas ponavlja i opet ona izreka "bolje . . . nego pakt" ?

  • PR 1

    26. jun 2023 | 16:30

    Da li je neko očekivao da će Srbiju da hvali a ne da radi u korist svoje države,nešto u politici RS nije na mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA