Rama na srpskom uputio saučešće povodom pucnjave na Vračaru: Neka počivaju u miru oni koji su preminuli

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

On je uz to na engleskom jeziku napisao da je izuzetno tužno čuti o današnjoj "neselektivnoj pucnjavi" u beogradskoj školi

Albanski premijer Edi Rama uputio je danas najdublje saučešće porodicama žrtava današnje pucnjave u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kao i srpskom narodu i vlastima, prenosi Tanjug.

"Ovo su oni trenuci u životu kada svi shvatimo da je naša ljudskost najvrednija stvar koju svi imamo zajednički i kada nas bol i tuga podsećaju na vrednost zajedništva u dobrim i lošim vremenima. Neka počivaju u miru oni koji su preminuli", naveo je Rama na srpskom jeziku na Tviteru.

On je uz to na engleskom jeziku napisao da je izuzetno tužno čuti o današnjoj "neselektivnoj pucnjavi" u beogradskoj školi i poželeo brz oporavak ranjenima u "ovom tragičnom događaju". "Moje najdublje saučešće porodicama žrtava, kao i srpskom narodu i vlastima", naveo je Rama, prenosi Tanjug.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA