≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Torbica iz Pokreta socijalista u Banja Luci poručio: Dok je Vučić na čelu Srbije, Srpska će bit sigurna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak istakao je da Srbi gde god da žive treba da budu jedinstven politički narod i odluke donose zajednički

  • 2
Pokret socijalista u Banja Luci Foto: Telegraf

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica prisustvovao je danas u Banja Luci obeležavanju treće godišnjice rada i postojanja Socijalističke partije Srpske i tom prilikom istakao da Srbi gde god da žive treba da budu jedinstven politički narod.

"Ova poseta je još jedan dokaz da Srbi polako, ali sigurno postaju politički jedinstven narod. Verujemo u iste ideje i znamo da samo složni i ujedinjeni možemo da se izborimo za očuvanje i Srbije i Srpske. Socijalistička partija Srpske, kao partija nacionalno odgovorne levice, ima punu podršku Pokreta socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin. Socijalističku partiju Srpske čine ljudi kojima je Srbija u srcu, a Srpska iznad svega. Zato bih želeo da se svim članovima SPS-a zahvalim na iskrenom patriotskom odnosu prema Srbiji i prema srpskom nacionalnom pitanju i da im poručim da će Srbija dokle god je Aleksandar Vučić na njenom čelu biti garant stabilnosti i sigurnosti Srpske", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

Predsednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak istakao je da Srbi gde god da žive treba da budu jedinstven politički narod i odluke donose zajednički.

“Nije uvijek bilo jednostavno stajati na čelu SPS-a, ali je zato uvijek bilo zadovoljstvo braniti i provoditi naše programske politike i zalagati se za svakog našeg čovjeka. Svim članovima SPS-a čestitam rođendan partije, ali i izborni rezultat, koji smo ostvarili samostalno. Za razliku od mnogih drugih, naš uspjeh je samo naš i zato je on još veći", poručio je Goran Selak.

Selak je dodao da će SPS svoje politike zasnivati na bespoštednoj borbi za očuvanje dejtonskog položaja Republike Srpske i borbi za socijalno – ekonomski preporod čitavog društva u Srpskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71🐎

    12. mart 2023 | 18:12

    Tako je braco srbi uskoro nam nece biti drin granica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA