Vučić: U nedelji za nama svedočili smo teškim razgovorima o sudbini našeg Kosova i Metohije

 
 
  • 44

Pored kontura novih strateških dogovora, prema rečima predsednika u nedelji za nama bilo je i teških trenutaka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na svom Instagram nalogu kao rekapitulaciju prethodne nedelje. Kako je naveo šef države, u prethodnoj sedmici bilo je reči o novim strateškim potezima, ali takođe bili smo i svedoci teških momenata.

- U nedelji za nama, sastajali smo se sa prijateljima, davali nove konture velikim strateškim projektima koji će dodatno ubrzati rast Srbije, ali smo svedočili i teškim trenucima i razgovorima o sudbini našeg Kosova i Metohije - napisao je Vučić.

On je rekao da je bilo i trenutaka ispunjenih zahvalnošću i zadovoljstvom, a Srbija je  imala čast da ugosti jednog od poslednjih velikih državnika današnjice, odlazećeg češkog predsednika Miloša Zemana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik je takođe prisustvovao izgradnji gasnog interkonektora, koji će dodatno doprineti energetskoj sigurnosti naše zemlje i građana, a sa delegacijom EBRD razgovarao je, kako je rekao o konkretnim planovima za dalji snažan razvoj privrede.

- Zato ne odustajemo od budućnosti koju smo zacrtali. Oni koji odustaju, nikada ne pobeđuju, a naša Srbija će pobediti! Živela Srbija! - zaključio je.

Video: Vučić: Da nema pregovora deset godina, morali bismo da priznamo nezavisno Kosovo

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    5. februar 2023 | 09:52

    I svi smo vidjeli tvoje odlučno NE na pitanje da li ikada eventualna samostalnost ili stolica u UN za južnu srpsku pokrajinu koja je trenutno okupirana od strane nato fašista...

  • Maja

    5. februar 2023 | 13:25

    Teski i iscrpni pregovori su u danima iza nas a i isto to nas ocekuje i u predstojecem periodu. Trudicemo se samo da sacuvamo mir i stabilnost jer nam je to najvaznije.

  • Mitarpavlovic

    5. februar 2023 | 11:35

    Prošla je veoma teška i stresan nedelja , nadamo se da smo ojačali pored svih problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA