Nenad Rašić uzeo Radu Trajković za savetnicu

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti imenovao je ranije danas lidera Progresivno demokratske stranke Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak

  • 0

Novi ministar za zajednice i povratak privremnih prištinskih institucija Nenad Rašić rekao je danas da će predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković biti imenovana za njegovu savetnicu.

Rašić je za Medija centar objasnio da će ona na to mesto biti imenovana "zato što poseduje bogato iskustvo i znanje". Ocenio je da od nje "sigurno da može mnogo šta da se nauči" i da će dati "ogroman doprinos radu ministarstva", javlja Kosovo onlajn a prenosi Tanjug.

Rada Trajković je na poslednjim parlamentarnim izborima na KiM bila na listi Građanske inicijative Sloboda, pravda i opstanak, koja je osvojila 1.508 glasova ili 0,173 odsto.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti imenovao je ranije danas lidera Progresivno demokratske stranke Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA