Vučić o važnim sastancima: "Svima sam ponovio dobro poznate, ali nikad čvršće pozicije naše zemlje"

 
 ≫ 
  • 1

Vučić se sastao i sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i mađarskom predsednicom Katalin Novak

Predsednik Srbije Aleksandra Vučić danas je na Instagramu naveo da je ove nedelje imao brojne razgovore i susrete sa važnim predstavnicima međunarodne zajednice, ali i sa prijateljima Srbije - francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i mađarskom predsednicom Katalin Novak.

"Svima sam ponovio dobro poznate, ali nikad čvršće pozicije naše zemlje - Srbija će nastaviti da insistira na sprovođenju svih potpisanih sporazuma, ali i na očuvanju državnih i nacionalnih interesa", napisao je i dodao:

"Zato sam i odlikovao Nenada Ðurića i Aleksandra Filipovića, koji su svojom odlučnošću najbolje pokazali da Srbija nije na prodaju i da je njen interes naš najveći prioritet. Od te borbe nikada nećemo odustati. A jedan od najboljih primera pobede uprkos stradanjima, dale su nam i dve hrabre žene, Ester Bajer i Breda Kalef, od kojih sam ponovo naučio koliko snaga ljudskog duha nadvladava i najveće nedaće", napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Video: Vučić o hapšenju kriminalne grupe: Za neke od njih znam da su ubice koje su želele moju smrt

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    13. novembar 2022 | 10:33

    MAKRON JE NAS PRIJATELJ ALI IPAK MORA DA SLUSA SOLCA A SVI ONI MORAJU DEMENTNOG -CITAV ZAPAD JE U VLASNISTVU ILLUMINATA KOJI SU FINANSIRALI SVE RATOVE U POSLEDNJA 3 VEKA KAO I OVAJ SA RUSIJOM!!! ZA NJIH JE RAT BIZNIS !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA