Kosovska carina poslala dodatno osoblje na Jarinje i Brnjak: 11 Srba podnelo ostavke

 
 ≫ 
  • 4

Potom je danas ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja posetio Jarinje, gde je, kako je naveo na Fejsbuku, razgovarao sa policijskim i carinskim službenicima

Kosovska carina poslala je dodatno osoblje na administrativne prelaze Jarinje i Brnjak, nakon što je 11 carinika sa severa KiM podnelo ostavke, rekao je portparol carine Adriatik Staviljeci.

- Da, dodatno osoblje je poslato. Sve pozicije su popunjene - naveo je Staviljeci za Gazeta ekspres, dva dana nakon što je 11 carinika podnelo ostavke, prenosi Tanjug.

Potom je danas ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja posetio Jarinje, gde je, kako je naveo na Fejsbuku, razgovarao sa policijskim i carinskim službenicima.

On je izneo tvrdnju da su prištinski zvaničnici odlučni u tome da garantuju vladavinu prava "u svakom kutku" KiM i služe i štite građane bez razlike, što je, kako je naveo, garancija za očuvanje mira i bezbednosti.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca BJ

    12. novembar 2022 | 21:48

    Skoro deset godina kosovski carinici srpske nacionalnosri koriste pečat "Kosovo Customs" i sad im odjednom smeta. Možda im Priština plate nije davala, ne znam. Bolje da malo pogledaju u blisku nam istoriju i vide kako su prolazili Srbi koje je Beograd branio i čuvao.

  • nibrS

    12. novembar 2022 | 21:47

    Tako će i policija biti popunjena... To i jeste bio cilj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA