KULTURIŠKA: DSS se izvinio Ivici Dačiću "zbog alkohola i red bula"

- Činjenica da se čitavo rukovodstvo DSS vrlo kulturno izvinilo premijeru Dačiću govori o tome da je upravo mladi kolega verovatno bio pod uticajem viskija i red bula - kaže šef poslaničke grupe SPS Branko Ružić

  • 0

Šef poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Branko Ružić rekao je da se rukovodstvo DSS "kulturno izvinilo“ premijeru Ivici Dačiću posle oštre polemike, koju su pre dva dana u Narodnoj skupštini imali upravo predsednik Vlade Srbije i Miloš Jovanović, narodni poslanik i potpredsednik stranke Vojislava Koštunice.

Ružić ističe da je "mladi kolega iz DSS izneo takvu vrstu istina o predsedniku Vlade Srbije da se to može porediti s tvrdnjama da Zemlja nije okrugla".

- Činjenica da se čitavo rukovodstvo DSS vrlo kulturno izvinilo premijeru Dačiću govori o tome da je upravo mladi kolega verovatno bio pod uticajem viskija i red bula, pa je pokušao da se projektuje na pogrešnog čoveka - naglašava Ružić, dodajući da se "u nedostatku kredibilnih argumenata poseže za infantilnim atacima na Ivicu Dačića".

Podsetimo, u četvrtak predveče, u delu sednice Narodne skupštine posvećenom poslaničkim pitanjima, Miloš Jovanović iz DSS je u žaru polemike rekao da bi Srbija trebalo da ima "dostojnog premijera, koji manje konzumira alkohol i red bul, i ne ide okolo da peva".

(D. Z. / Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA