≫ 

Kosovska policija objavila kako će izgledati opomene za vlasnike srpskih vozila

Od 21. novembra do 21. januara izricaće se novčane kazne u skladu sa zakonima koji su na snazi ​​za sve vlasnike vozila koja saobraćaju na teritoriji Kosova "sa nelegalnim registarskim tablicama"

  • 8
Prelaz preko Jarinja, Jarinje, nalepnice po sporazumu iz Brisela Foto: Kosovo-online.com

Takozvana Kosovska policija objavila je na Fejsbuku obrazac zvanične opomene koji namerava da od sutra uručuje vlasnicima vozila sa srpskim tablicama na celoj teritoriji Kosmeta, uključujući i prelaze.

Kako je navedeno, napravljen je plan sprovođenja odluke Vlade Kosova od 28. oktobra koja se odnosi na preregistraciju vozila sa registarskim oznakama "PR", "KM", "PZ", "GL", "UR", "PE", "DA" ili "ĐA" na registarske oznake RKS.

- Prema zvaničnoj odluci, od 1. novembra 2022. godine, svim vlasnicima vozila koja saobraćaju sa ovakvim nelegalnim registarskim tablicama na (tzv.) Kosovu biće izrečena opomena od strane (tzv.) Kosovske policije, sa zahtevom da odu u Centar za registraciju vozila da registruju svoja vozila sa RKS registarskim oznakama - navedeno je na Fejsbuku.

Dodaju da će se od 21. novembra do 21. januara izricati novčane kazne u skladu sa zakonima koji su na snazi ​​za sve vlasnike vozila koja saobraćaju na teritoriji Kosova "sa nelegalnim registarskim tablicama".

Video: Vučić: Suprotno svim dogovorima Priština ukinula neutralne KS tablice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TN

    31. oktobar 2022 | 19:59

    Neka lepo parkiraju automobile i to je to. Mogu ih i u delove dati, ne vidim problem. Dosta smo ih i finansirali, evo više od petnaest godina ima. I ja moram da platim struju i vodu, auta sam se rešio kad smo postali ekonomski tigar i faktor ne znam ni sam čega.

  • Marko

    31. oktobar 2022 | 19:36

    Mi ćemo mirno posmatrati... Mirno ćemo protestvovati... I tako...

  • haj

    31. oktobar 2022 | 21:34

    samo vi protestujte a kola u garažu mora se poštovat država u kojoj živiš i ne maštajte o nečemu ne mogučem dosta je bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA