"Izuzetno važna nedelja za Srbiju u svakom smislu": Vučić objavio rezime proteklih sedam dana

 
 ≫ 
  • 3

- Ono što me posebno raduje jeste nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju našu privredu i prosperitet celog društva - navodi se na Instagramu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

- Izuzetno važna nedelja za Srbiju u svakom smislu, a ono što me posebno raduje jeste nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju našu privredu i prosperitet celog društva.

- Radimo sa najvećim svetskim ekonomijama, nemački gigant MTU otvorio je novu fabriku u Srbiji, a sa japanskim kompanijama dogovoreno je intenziviranje saradnje - navodi Vučić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Na regionalnom planu, sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren je zajednički rad na jačanju bezbednosti naših država i građana, a na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, tražili smo rešenja za izazove koji su nam zajednički i nikad teži.

- U svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo me je jedno – interes Srbije.

- Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija!" - napisano je upisu videa.

Video: Vučić o Kosovu i Metohiji: Naša pozicija postaje sve komplikovanija

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hm

    9. oktobar 2022 | 15:18

    zasto su kompanije spremne ulagati u Srbiju pitanje je...pa zato sto ste jeftina radna snaga ...isplatnije im je da daju radniku u Srbiji 300 eura placu vec da taj finalni proizvod placaju radnika u Eu 2500 eura...da se razumijemo :)

  • Micko

    9. oktobar 2022 | 11:11

    Svaka čast gospodine predsednice na vašem zalaganju da Srbija bude perspektivnije i konkurentnija ali nemoj da zaboravimo da svi ti svetski ekonomski giganti ne dolaze kod nas zato sto nas vole …. jer ljubavi nema u ekonomiji samo profit ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA