≫ 

Danas glasanje u Velikom Trnovcu: Meštani četvrti put izlaze na birališta

Glasanje je trebalo da počne u 7 časova, ali i kasni

  • 1
Izbori glasanje Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Na biračkom mestu broj 6 u Velikom Trnovcu u opštini Bujanovac danas se, četvrti put, održavaju ponovljeni parlamentarni izbori na kojima pravo glasa ima 1.089 birača. Glasanje je trebalo da počne jutros u 7 časova, međutim, kako RTS javlja,  , nije počelo na vreme i još se ne glasa.

U biračkom odboru kažu za javni servis da zbog nesuglasica među članovima biračkog odbora i pravilne raspodele zadataka nije počelo glasanje. Obavestili su opštinsku izbornu komisiju i nadležne organe i čekaju dalja uputstva.

Izbori se ponavljaju pošto je Upravni sud usvojio žalbu Koalicije Albanaca Doline Šaipa Kamberija na nepravilnosti tokom izbornog procesa 27. maja.

Glasanje na biračkom OŠ "Muharem Kadriu" - učionica, Veliki Trnovac u opštini Bujanovac počelo je 7 časova i trajaće do 20 časova.

Tako žitelji Velikog Trnovca na birališta izlaze četvrti put, budući da se zbog prigovora na nepravilnosti, na biračkom mestu u tom selu do sada glasalo u tri navrata, što je odložilo završetak izbornog procesa, i dodatno prolongiralo konstituisanje novog saziva Skupštine Srbije i izbor republičke vlade, podseća Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    23. jun 2022 | 07:39

    Jako. Još 5-6 puta da glasaju pa tamo u Oktobru da formiramo skupštinu. Pre toga imamo izgovor za neuvođenje sankcija Rusiji. Genijalno. Nije do nas. Šiptari prave problem. Ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA