Brnabić o Stefanoviću i Hrkalović: Posao tužilaštva da odlučuje ko će biti uhapšen i osuđen

 
  • 6

To je nekada možda bilo da se u strankama odlučuje ko će biti uhapšen, osuđen i ucenjivan, SNS nije ta stranka - rekla premijerka

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić nije želela danas da komentariše optužbe koje je na račun ministra odbrane Nebojše Stefanovića iznela Dijana Hrkalović.

Ona je izjavila da je to posao tužilaštva.

- To je nekada možda bilo da se u strankama odlučuje ko će biti uhapšen, osuđen i ucenjivan. SNS nije ta stranka, već stranka koja je tu da gradi institucije Republike Srbije i sprovodi refome u oblasti vladavine prava, što smo pokazali kada smo izgurali ustavne amandamne za nezavisno pravosuđe i samostalno tužilaštvo - rekla je Brnabić novinarima na pitanje šta će uraditi po pitanju optužbi na račun Stefanovića.

Na opasku novinara da je isto govorila i ranije kada su optužbe dolazile čak iz stranke, Brnabić je ponovila da veruje u institucije, da je to rekla i ranije, a kaže i sad.

Verujem u drzavu i institucije, rekla je Brnabić na komentar novinara da je ona premijer, a Stefanović sedi u vladi.

- Čim insitucije urade svoje, opet kažem verujem u vladavinu prava čim instucije urade svoj posao ja ću uraditi svoj - rekla je ona nakon svečanosti na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu koji je dobio na 74. godišnjicu od osnivanja, jedinstveni na Balkanu Implantološko istraživački centar s laboratorijama i edukativnim centrom.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA