Počela sednica Predsedništva Srpske napredne stranke: Šapić i Vučić ušli zajedno u sedište stranke

 
 
 ≫ 
  • 7

Predsedništvo donosi odluku o kandidatu za gradonačenika Beograda

U sedištu Srpske napredne stranke na Novom Beogradu oko 16 časova počela je sednica Predsedništva na kojoj, kako se očekuje, članovi treba da donesu odluku o kandidatu za gradonačenika Beograda.

Gradski odbor u Beogradu je pre dva dana predložio za tu funkciju potpredsednika SNS i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

SNS Foto: Telegraf

Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u sedište stranke na Novom Beogradu nešto pre 16 sati, a sa njim je došao i kandidat beogadskog odbora stranke za gradonačelnika Aleksandar Šapić.

Na sednici će, pored sumiranja izbornih rezultata i aktuelne političke situacije, kao i priprema za predstojeću zimu, jedna od tema, kako se očekuje, biti i imenovanje kandidata za gradonačelnika Beograda.

Na sednicu Predsedništva su među prvima stigli članovi Predsedništva Maja Gojković, Goran Vesić, Miloš Vučević, Igor Mirović, Zorana Mihajlović, Irena Vujović, Zoran Đorđević, Vladimir Orlić, Aleksandar Martinović, Branislav Nedimović, Zlatibor Lončar, Marija Obradović, Miroslav Čučković, Tomislav Momirović, Siniša Mali.

Nakon sednice Predsedništva očekuje se zvanično obraćanje medijima.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasno

    16. jun 2022 | 16:15

    Pa zna se ko ga je doveo i zasto ga je doveo , zna se jos od prosle godine ko ce biti gradonacelnik i zna se koliko ce se milijardi Evra strpati u dzep, vrana vrani oci ne vadi, mi smo bre mafijaska drzava i sve veca i veca. Sve imamo najskuplje u Evropi bas sve samo sto to narod zatucan nema pojma.

  • Zapadnibalkan

    16. jun 2022 | 16:54

    Nambija i Gambija ....Tesko nama...

  • Sta reci

    16. jun 2022 | 17:26

    Imaju lepa prezimena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA