Vučić: Glasajte za stabilnost i sigurnu budućnost Srbije

 
 ≫ 
  • 3

Kandidat za predsednika Aleksandar Vučić je u video poruci, objavljenoj na instagram profilu "avucic", rekao da se za 10 godina od uništene države došlo do toga da nemamo čega da se stidimo pred svetom

Kandidat za predsednika Aleksandar Vučić poručio je danas da izbori 3. aprila nisu igra, niti je država igračka, već su ozbiljna dužnost za svakog od nas, te pozvao građane da glasaju za stabilnost i sigurnu budućnost Srbije.

Vučić je u video poruci, objavljenoj na instagram profilu "avucic", rekao da se za 10 godina od uništene države došlo do toga da nemamo čega da se stidimo pred svetom.

- Najbrže napredujemo, otvaramo nova radna mesta. Znam da i dalje ne živite onako kako biste želeli, ali životni standard iz godine u godinu je sve viši - rekao je Vučić.

On je primetio i da je uvek mnogo lakše uništiti ono što je neko drugi izgradio, nego stvoriti nove vrednosti.

- Zato od vašeg glasa na izborima zavisi hoćemo li nastaviti dalje ili ćemo se vatiti na ono što smo zatekli 2012. godine. Glasajte za mir, stabilnost, za dela koja govore za sebe, glasajte za sigurnu budućnsot Srbije - poručio je Vučić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Video: Vučić u Novom Pazaru: Dao sam sve od sebe u poslednjih 10 godina

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzevad

    25. mart 2022 | 11:53

    Glasacu za tebe, i ja mislim svaki normalan građanin ove drzave.A mislim da nas je vecina normalnih.U ovoj vetrometini se niko nebi snasao kao ti presjednice. Svaka vama cast na svoj ovoj snalazljivosti u svim sverama. Lijepo sa svima i mi smo dace Bog na tron u svakom pogledu.

  • Gordana

    25. mart 2022 | 12:08

    Naravno, glasaću za stabilnost i budućnost Srbije. Zbogom.

  • Miki Maradona

    25. mart 2022 | 12:53

    Grobari glasaju za Duleta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA