KPS: Radoičić se tokom provere vratio u centralnu Srbiju

 
 ≫ 
  • 0

Policija je u dnevnom izveštaju navela da se Radoičić, dok su ga policijski službenici proveravali, vratio u centralnu Srbiju, preneli su prištinski mediji

KIM SITUACIJA PRELAZI Foto: Tanjug/Aleksandar Nićiforović

Kosovska policija potvrdila je danas da se potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, nakon što je pokušao da uđe na KiM preko administrativnog prelaza Brnjak, vratio u centralnu Srbiju.

Policija je u dnevnom izveštaju navela da se Radoičić, dok su ga policijski službenici proveravali, vratio u centralnu Srbiju, preneli su prištinski mediji.

Portal Kalkso prenosi da se Radoičić nalazi na listi tužilaštva u Uroševcu, zbog slučaja „Brezovica“ i da su mu na Brnjaku ostala dokumenta. Portal takođe navodi da u ovom slučaju nije reč o istrazi ubistva Olivera Ivanovića.

Pre nekoliko nedelja SAD su Radojičića stavile na svoju crnu listu.

Specijalne snage kosovske policije u decembru prošle godine i početkom januara uhapsile su nekoliko osoba zbog, kako je tada saopšteno u Prištini, primanja mita i zloupotrebe službenog položaja prilikom izgradnje na Brezovici.

Beograd je tada saopštio da je reč o brutalnom pokušaju zastrašivanja srpskog naroda u pokrajini i novom teroru premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA