Krivokapić nakon večere sa Vučićem i Ramom: Podržavam sve korisne regionalne inicijative

 
  • 1

"Iako sam kao crnogorski premijer na večeri zastupljen u formatu gosta, podržavam sve korisne regionalne inicijative", rekao je premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić

Zadovoljstvo je biti gost na večeri povodom regionalne inicijative Open Balkan, napisao je večeras premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić na svom Tviter nalogu.

- Iako sam kao crnogorski premijer na večeri zastupljen u formatu gosta, podržavam sve korisne regionalne inicijative, naročito kada one dolaze od naših prijatelja i suseda iz Srbije, Albanije i Severne Makedonije, sa ciljem što brže integracije celog regiona u EU - napisao je Krivokapić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je večeras domaćin u jednom beogradskom restoranu premijerima Crne Gore i Albanije, Krivokapiću i Ediju Rami kao i zameniku premijera Severne Makedonije Nikoli Dimitrovu.

Krivokapić večeras završava zvaničnu posetu Srbiji, dok će Rama i Dimitrov sutra razgovarati sa predsednikom Srbije u okviru inicijative "Otvoreni Balkan".

Video: Crveni tepih i svečani doček za Krivokapića ispred Palate Srbija

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoks

    4. novembar 2021 | 07:12

    Nema on nikakvu inicijativu sa 41 poslanikom al ajde bio je malo na eskurziji po da ostavi utisak premijera jedne bliske nam zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA