Zdravko Krivokapić stigao u Beograd: Prvu zvaničnu posetu Srbiji počeo odavanjem pošte Zoranu Đinđiću

 
  • 14

U dokumentu o poseti koji je pre nekoliko dana usvojila crnogorska vlada, prema pisanju medija iz te zemlje, navodi se da će zvanična poseta Krivokapića biti u funkciji jačanja bilateralnih odnosa, kao i unapređenja političkog dijaloga i ukupne saradnje

Zdravko Krivokapić, Crna Gora, Ana Brnabić, Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić stigao je u Beograd u prvu zvaničnu poseti Srbiji, a na aerodoromu ga je dočekao potpredsednik Vlade i ministar privrede Branislav Nedimović.

On je po dolasku, u prisustvu premijerke Srbije Ane Brnabić, položio venac na spomen ploču ubijenom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću u dvorištu zgrade Vlade u Nemanjinoj 11.

Zdravko Krivokapić, Crna Gora, Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

- Želimo da ono što imamo, u svakom smislu bude bolje, da naša istorijska i porodična povezanost i isprepletenost dodju do izražaja za unapređenje te saradnje - rekao je Krivokapić.

Krivokapić će se sutra, 3. novembra, sastati sa premijerkom Srbije Anom Brnabić.

Svečani doček crnogorskog premijera biće upriličen ispred Palate Srbija, u sredu u 10 sati, a nakon toga uslediće tet-a-tet sastanak Brnabić i Krivokapića.

Nakon toga, biće održan plenarni sastanak delegacija dve vlade, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Zatim će uslediti izjave za novinare dvoje premijera, Ane Brnabić i Zdravka Krivokapića.

U dokumentu o poseti koji je pre nekoliko dana usvojila crnogorska vlada, prema pisanju medija iz te zemlje, navodi se da će zvanična poseta Krivokapića biti u funkciji jačanja bilateralnih odnosa, kao i unapređenja političkog dijaloga i ukupne saradnje.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izdao jednom, izdaće uvek

    2. novembar 2021 | 17:23

    Setimo se rezolucije o Srebrenici u C Gori. Ovaj ne zaslužuje da kroči nogom u Srbiju

  • Brano

    2. novembar 2021 | 16:13

    Krajnje bezobrazno I nevadpitano, ponasanje clanova blade R.Srbije. Ma ko god da je i kakav god daje , ovako se u gostoprimljivoj Srbiji ne docekuju , zvanicnici druge drzave, pa makar oni bili i iz CG , i premijer te iste, ma kakav god on bio. Da je gospodin Krivokapic bio iole nevaspitan i nekulturan, kad je video ko ga docekuje u farmericama, trebao de samo okrenuti i vratiti odakle je i dosao. Ali on nije ispostovao je makar one gardiste sto su silom na sramotu uvaljeni u ovaj nemili incindent tj skandal….

  • Pavle

    2. novembar 2021 | 17:20

    Treba ga oterati nazad u svoj krš, srbi su za njega genocidan narod, iako on potiče od tih istih srba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA