Vučić odgovorio Đukanoviću: "Nećeš upravljati Srbijom niti je pokoriti"

 
  • 24

Ni ti, Milo Đukanoviću, ni bilo ko drugi neće uspeti da pokori i uprlja, niti upravlja Srbijom - rekao je predsednik Srbije

Aleksandar Vučić, Milo Đukanović Foto-montaža: Tanjug/Tara Radovanović, Tanjug/Služba za informisanje predsednika Crne Gore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je i na optužbe Mila Đukanovića i njegove komentare u umešanosti Srbije u unutrašnje stvari Crne Gore.

- Ni ti, Milo Đukanoviću, ni bilo ko drugi neće uspeti da pokori i uprlja, niti upravlja Srbijom. Vladali ste zemljom na sve moguće načine, preko kriminala, funkcionera, itd. Nećete pokoriti Srbiju kao što ste je pokoravali, navikli da upravljate Srbijom. Evo, ja vam sad kažem, mi nećemo da upravljamo Crnom Gorom. Dok sam živ neću vam dati Srbiju da pokorite, kao što ste je pokoravali skoro 30 godina! - rekao je Vučić.

Predsednik je objasnio da bi on bio bukvalno obešen da je on izazvao nerede kao Milo Đukanović.

- Mene bi razapeli da sam predvodio proteste protiv neke verske zajednice u Srbiji. Razapeli bi me u Briselu i Vašingtonu. Ako je protiv Srba, onda se smatra da je sve dozvoljeno - rekao je predsednik Vučić.

Video: Ovako je bilo na barikadama: Snimci čitalaca Telegrafa sa lica mesta

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    5. septembar 2021 | 11:40

    Ti milogorci su strašne pijavice i stenice. Devojka sa FON-a, sa dvojnim državljanstvom, studira na srpskom budžetu i pljuje Srbiju. Tako i mnogo njih, mrze Srbiju, a vole da žive u Beogradu i da se češu gde god mogu. Čast čestitim Crnogorcima i Srbima iz CG, ali kako ih razdvojiti od ovih štakora.

  • Zeljko

    5. septembar 2021 | 11:02

    'Ajde ??? pa zato je i poslao milion crnogoraca u Beograd koji komanduju vec 100 godina, samo ti to jos nisi shvatio..

  • Bibi

    5. septembar 2021 | 11:01

    To Vucicu, Srpski patrioto, koji se kao lav bori za svoj narod i stabilnost na Balkanu!!! Samo hrabro…💪 ziveo Vucic!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA