Kako izgleda kad poslanik u Skupštini Srbije progovori kineski: "Ovo ćete svi razumeti"

 
 ≫ 
  • 30

Mladi poslanik Srpske napredne stranke je počeo obraćanje na srpskom, da bi ga nekoliko minuta kasnije završio na kineskom jeziku

Mladi poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Luka Kebara progovorio je kineski, i to ni manje ni više nego u Skupštini Srbije, gde je počeo na srpskom, a potom završio na ovom, ne toliko rasprostranjenim jezikom na našim prostorima.

On je svoje kolege poslanike edukovao i kako se na kineskom kaže Aleksandar Vučić koji je, kako je naveo, "u Kini poznat kao vu-ći-ći".

- Što inače, u prevodu inači pet, sedam, sedam - objasnio je.

Izlaganje u parlamentu je potom nastavio na kineskom jeziku, a onda izgovorio i nešto "što ćemo svi razumeti", pa nastavio u istom tonu uz pominjanje "vu-ći-ći".

Skupština Srbije počela je danas raspravu o predlozima zakona o potvrđivanju tri međunarodna sporazuma.

Reč je o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Kine o uzajamnom priznavanju Programa AEO Uprave carine Ministarstva finansija Srbije i Programa za upravljanje kreditima preduzeća Generalne carinske administracije Kine, Sporazuma o podsticanju investicija između vlada Srbije i SAD i Aneksa 1 Sporazuma između vlada Srbije i Francuske o saradnji u oblasti sprovođenja prioritetnih projekata u Srbiji.

Video: I Dačićev sin se latio mikrofona i otpevao tatinu omiljenu pesmu

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA