≫ 

Tončev u Crnoj Travi sedmočlanoj porodici dao jednu svoju ministarsku platu

Predstavnici Kabineta i ministar Tončev obišli su dve porodice Mladenović i porodicu Marinković, a najmlađi članovi su se obradovali kompjuterima, biciklima, i slatkišima

  • 0
Ministar Toncev, Crna trava Foto: Kancelarija za saradnju s medijima

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev obišao je tri najugroženija domaćinstva u selima Kalna, Krivi Del i Sastav Reka u opštini Crna Trava, koja su ostala bez struje nakon poplava i donirao agregate, a sedmočlanoj porodici Marinković iz sela Kalna dao je jednu svoju ministarsku platu.

Predstavnici Kabineta i ministar Tončev obišli su dve porodice Mladenović i porodicu Marinković, a najmlađi članovi su se obradovali kompjuterima, biciklima, i slatkišima.

- U Crnu Travu sam došao sa predstavnicima mog Kabineta kako bismo obišli najugroženije porodice i obezbedili im neophodnu pomoć. Takođe sam popričao sa članovima domaćinstva o vanrednoj situaciji u kojoj su se našli, ali i opštem stanju i uslovima za život. Ovo mi je veoma važno jer želim da ljudi znaju da im je moj Kabinet uvek na raspolaganju za pomoć i podršku - kazao je Tončev.

Ministar Toncev, Crna trava - Situacija u nerazvijenim opštinama je zaista nezahvalna - rekao je Tončev - Foto: Kancelarija za saradnju s medijima

Kako je rekao svoju ministarsku platu namenio je za pomoć sedmočlanoj porodici Marinković kako bi nabavili hranu za stoku i time obezvedili razvoj domaćinstva.

- Situacija u nerazvijenim opštinama je zaista nezahvalna, ali sa planom Vlade Republike Srbije za razvoj ovakvih opština uveren sam da ćemo brzo imati konkretne rezultate - izjavio je Tončev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA