SNS Novi Sad: Vučića za predsednika stranke!

 
  • 1

"Pružamo punu, bezrezervnu i najiskreniju podršku gospodinu Aleksandru Vučiću u nameri da stane na čelo najjače stranke u Srbiji", saopštio je novosadski odbor naprednjaka

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu, na 32. sednici, održanoj 6. septembra 2012. godine, jednoglasno su odlučili da predlože vršioca dužnosti predsednika Srpske napredne stranke, gospodina Aleksandra Vučića, za predsednika stranke.

Izbor predsednika Srpske napredne stranke, kao i najviših stranačkih odrgana, obaviće se na Skupštini stranke, koja će se održati u subotu 29. septembra 2012. godine u  "Sava centru" u Beogradu.

"Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pruža punu, bezrezervnu i najiskreniju podršku gospodinu Aleksandru Vučiću u nameri da stane na čelo najjače stranke u Srbiji, koja je, zahvaljujući prvenstveno njemu i aktuelnom predsedniku Srbije, gospodinu Tomislavu Nikoliću, postala i još dugo će ostati vodeći i neizostavni činilac svih  političkih događanja u Srbiji", navodi se u saopštenju novosadskog odbora SNS-a.

(D. Z.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • buba svaba

    7. septembar 2012 | 11:26

    ali gospodo dali ste dobili i saglisnost od tadica jer bez toga nista niste uradili dzabe ste kreciliii.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA