Skupština do kraja godine razmatra izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije

 
  • 1

To je važno jer Srbija ulazi u fazu nezapamćenih pritisaka na predsednika, Vladu Srbije i Narodnu skupštinu - poručio je predsednik Skupštine Ivica Dačić

Skupština Srbije Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je danas da će do 29. decembra poslanici razmatrati izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u evropskim integracijama.

Dačić je, odgovarajući na pitanje šefa poslaničke grupe SPS Đorđa Milićevića, kazao da je bila praksa da takav izveštaj razmatra Odbor za evropske integracije, ali da je namera ovog saziva parlamenta da se izveštaj razmotri na sednici do kraja jesenjeg zasedanja.

Milićević je pitao Dačića da li postoji mogućnost da se raspravlja o izveštaju EK o napretku Srbije.

On je dodao da je to važno "jer Srbija ulazi u fazu nezapamćenih pritisaka na predsednika, Vladu Srbije i Narodnu skupštinu".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MONARHISTA

    15. decembar 2020 | 18:40

    SKUPŠTINA CE BRZO DA ZASEDA KOLKO VIDIM OJAČAO ČEDA DAČIĆ PALMA I OSTALIH SKUPA REŠAVAJU GDE JE CRNA RUPA. ŠTA DA KAŽU SADA SRPSKOM RODU SVI PLANOVI PADAJU U VODU EVROPSKA SE UNIJA SAD LJUTI KINE NEMA A RUSIJA ĆUTI. REŠENO JE SVI TO DOBRO ZNAMO OSTALO JE SAMO KOSOVO NE DAMO. IZ BRISELA STALNO PRETNJA MAŠE HEJ VI SRBI KOSOVO JE NAŠE. A TOG MILA NE MOGU DA SKLONE SVI SE PLAŠE NEMA VIŠE SVETINJE SU NAŠE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA