SNS: Neka demokrate ostanu pri stavu da nisu oštetili budžet Srbije, istraga je u toku

 
  • 1

Naprednjaci "šokirani" saopštenjem Demokrata u kojem je demantovano da su akcijom "Očistimo Srbiju" oštetili budžet Srbije

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je "šokirana" sadržajem saopštenja Demokratske stranke u kome su demokrate demantovale da je u akciji "Očistimo Srbiju" oštećen budžet Srbije. 

- Što se tiče istražnih organa, tužilaštava i sudova, Srpska napredna stranka samo moli Demokratsku stranku da ostane pri istom stavu, jer će uskoro gore pomenuti organi obavestiti javnost o istražnim radnjama koje sprovode - navodi se u saopštenju naprednjaka.

SNS je još jednom ponovila da je bivši režim za promociju te akcije samo jednom dnevnom listu uplatio 600.000 evra, čime je očišćen samo državni budžet Srbije.

Naprednjaci naglašavaju da nikad neće prestati da informiše javnost o svemu što je bivša vlast radila zarad svojih ličnih i uskostranačkih interesa, što je opustošilo državni budžet i ispraznilo džepove građana.

Demokrate su ranije danas saopštile da je potpuno neistinita tvrdnja naprednjaka da je akcija "Očistimo Srbiju" dokaz pljačkanja građana od strane predstavnika te stranke, ocenivši da je reč o nastavku "sramne kampanje" koja se nedeljama vodi protiv demokrata.

SNS je juče saopštila da je Srbija u akciji "Očistimo Srbiju" oštećena za 600.000 evra i da je to samo jedan od slučajeva protivzakonitih radnji za koje su odgovorni funkcioneri DS-a. 

SNS je tim saopštenjem odgovorila na prethodno saopštenje DS-a u kome je ta stranka navela da je izjava prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da je DS opljačkala i ojadila Srbiju dokaz radikalskog karaktera vlasti, čija je osnovna ideja politički revanšizam i kreiranje afera, a ne stvarna borba protiv kriminala i korupcije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    6. septembar 2012 | 00:44

    Kako bre ne shvatate?! Bilo je: "Očistimo Srbiju", ali od para!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA