Arifi hospitalizovan u Nišu: Pre par dana mu stigao negativan test na koronu, stanje mu se pogoršalo

 
 
  • 5

Arifi kaže da mu se stanje naglo pogoršalo

Klinički centar Niš Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi saopštio je da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno i da je hospitalizovan u bolnici u Nišu, iako je pre nekoliko dana uradio test na korona virus koji je bio negativan.

- Poštovani građani opštine Preševo, imam moralnu obavezu da vas obavestim da sam u ozbiljnom zdravstvenom stanju i trenutno me leči medicinski tim u niškoj bolnici - objavio je Arifi na Fejsbuku.

Dodao je da je pre nekoliko dana bio negativan na testiranju na kovid.

- U međuvremenu moje zdravstveno stanje se pogoršalo i bio sam prinuđen da budem hospitalizovan - dodao je u objavi Arifi.

Ministarka spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija Meljiza Haradinaj Stubla ponudila je Arifiju mogućnost da se leči na teritoriji KiM.

„Kratko sam razgovarala sa gradonačelnikom Preševa, mojim sunarodnikom i prijateljem Šćiprimom Arifijem. Poželela sam mu brz oporavak, u nadi da će dobiti odgovarajuću zdravstvenu zaštitu u Srbiji. Uverila sam ga da u svakom trenutku ima otvorena vrata za bezbedno lečenje i na Kosovu“, napisala je Haradinaj Stubla na Tviteru.

Video: Ana Brnabić o novim merama protiv korone: Sledeća je zabrana kretanja

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije lud

    15. novembar 2020 | 21:17

    Nije lud da dodje kod vas da se leci i ako ste vi njegovi miljenici, kad zagusti svi volite i kunete se u Srbiju, a kad ozdravit pljujete i psujete. Bog je veliki...

  • Mirjana

    15. novembar 2020 | 21:25

    Sta je ova umislila, cujte vrata su mu otvorena, moze odma da ode i oslobodi mesto.

  • 🔴🔵⚪

    15. novembar 2020 | 21:19

    Xaxaxaxa,pa to bi mi trebali da kazemo za sve Srbe koje lecite na Kosovu! Nasi lekari ne gledaju nacionalnost i veru nego zivot,za razliku od vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA