SNS: Dulićevo ministarstvo oštetilo Srbiju za 600.000 evra! Dulić: Ništa nisam uzeo!

 
  • 4

Naprednjaci tvrde da je Srbija u akciji "Očistimo Srbiju" oštećena za 600.000 evra i za to krive bivšeg ministra životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Olivera Dulića. On oštro dematuje ove navode

Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je Srbija u akciji "Očistimo Srbiju" oštećena za 600.000 evra i da je to samo jedan od slučajeva protivzakonitih radnji za koje su odgovorni funkcioneri Demokratske stranke. Funkcioner ove stranke i bivši ministar Oliver Dulić demantuje navode iz saopštenja.

SNS je saopštenjem odgovorila na prethodno saopštenje DS u kome je ta stranka navela da je izjava prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da je DS "opljačkala i ojadila Srbiju" dokaz "radikalskog karaktera vlasti, čija je osnovna ideja politički revanšizam i kreiranje afera, a ne stvarna borba protiv kriminala i korupcije".

- Istina je da je Vučić, govoreći o štetočinskom odnosu DS prema građanima, upotrebio previše blage i suptilne izraze. Koliko je režim DS ojadio državu pokazuje podatak da su samo u akciji ''Očistimo Srbiju'', koju je sprovodilo Ministarstvo Olivera Dulića, građani oštećeni za čak 600.000 evra! To je samo vrh ledenog brega lopovluka u koji su direktno upleteni najviši funkcioneri DS - piše u saopštenju naprednjaka.

Ubrzo nakon što je saopštenje SNS stiglo u javnost, na Tviteru se oglasio i nekadašnji ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić. On je istakao da nije uzeo nikakav novac i pozvao naprednjake da dokažu svoje tvrdnje.

(E. T. / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihomir

    5. septembar 2012 | 08:39

    A odakle si stekao za 4god. te silne zgrade što pravi po Subotici i kuću što pravi svom bratu gradonačelniku Modestu u najskupljoj ulici u gradu???

  • cica

    5. septembar 2012 | 08:10

    Dedovina ti je sve sto imas? Da sam mogla da biram koga prvo da pretresu do gaca iz DS-a, to bi bio ti. Jos da vidimo i kako si uspeo da specijaliziras bez da boravis u hirurskoj sali i svi srecni. Zatvor je samo jedna soba. Have fun! :)

  • sudija

    5. septembar 2012 | 03:45

    A odakle ti onda onoliko bogatstvo u Subotici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA