Prvi rezultati ponovljenih izbora u Šapcu: SNS osvojila 61,8 odsto glasova

 
 
 ≫ 
  • 4

Glasalo se na pet mesta

Glasacka kutija, izbori, glasanje Foto: Shutterstock

Na ponovljenim izborima u Šapcu, koji su danas održani na pet biračkih mesta, još jednom je trijumfovala SNS, osvojivši čak 61,8 posto glasova.

Lista Nebojše Zelenvića zabeležila 19,4 posto, što je 10,5 posto manje nego na ponovljenim izborima 5. septembra.

Ovo je večeras u Šapcu saopštio predsednik IO SNS Darko Glišić, nakon prebrojavanja glasova na četiri od pet biračkih mesta.

Ovo je večeras u Šapcu saopštio predsednik IO SNS Darko Glišić, nakon prebrojavanja glasova na četiri od pet biračkih mesta.

- Ovo je najjasnija poruka koju građani Šapca, ne znam po koji put, šalju Nebojši Zelenoviću i svima koji slede njegovu politiku. Pozivam ga da bar jednom učini nešto u skladu sa interesima građana Šapca i prizna rezulate, da ne srlja dalje i ne upropaštava svoju političku opciju koju je vec doveo na najniže moguće grane - naveo je Glišić u snimku objavljenom na zvaničnom Fejsbuk profilu objavio član  Predsedništva SNS Gorana Vesića.

- SNS ima jasnu i natpoloviču većinu, a ponavljanjem izbora nije došlo do neke velike promene u broju mandata - rekao je Glišić.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajduk Stanko

    4. oktobar 2020 | 04:48

    Uzalud je GIK Sapca pokusavala da odugovlacenjem nesto postigne, odlazeca vlast ne moze izbeci odgovornost za brojne nezakonite radnje.

  • Kostadin

    4. oktobar 2020 | 07:18

    A sada plavšiću adio. Možeš i da špžutiš ali nema više otimanja i naneštanja. A i prijatelji će brzo PreleTETI na korisnu stranu.

  • Djox

    4. oktobar 2020 | 05:28

    😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA