Vlada izmenila odluku o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju

 
 ≫ 
  • 18

U periodu samoizolacije imaju mogućnost da testiranje obave u nekoj od referentnih laboratorija u zemlji i ukoliko je test negativan, prekinu samoizolaciju

Vlada republike srbije, zgrada Foto: Google Maps

Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemioploškom situacijom i zaštitom stanovništva od zarazne bolesti COVID-19.

Državljani Srbije mogu da uđu u zemlju i kreću se bez ograničenja uz negativan PCR test na korona virus, ne stariji od 72 sata. Ukoliko državljanin Srbije bez urađenog testa uđe u zemlju, u obavezi je da 14 dana provede u samoizolaciji.

U periodu samoizolacije imaju mogućnost da testiranje obave u nekoj od referentnih laboratorija u zemlji i ukoliko je test negativan, prekinu samoizolaciju.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zane

    14. maj 2020 | 17:02

    Konačno je situacija jasna i znamo šta nas čeka pa ko hoće neka ide na odmor. Ja lično hoću i dolazim u avgustu. Nije sporno platiti test niti je to neki veliki iznos ali boli što poklanjate albancima testove a nama naplaćujete. Najgore je biti Srbin u Srbiji a još gore Srbin koji iz dijaspore dolazi u Srbiju. Dobri smo samo kad treba pomoći i uneti devize u Srbiju a inače deri ovce.

  • Горан78

    14. maj 2020 | 16:35

    СРАМ ВАС БИЛО!!!Зашто да се тест плаћа? Како вас није срамота?!Терате људе да летују у Србији.Е, па, нећу!За шта плаћамо здравствено осигурање кад морамо ово да плаћамо?

  • Samo NOGO!

    14. maj 2020 | 16:00

    Dolazim da glasam! Nadam se da ce se do tada normalizovati ulazak u Srbiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA