Grenel najavio ponovno pokretanje dijaloga Beograda i Prištine

 
  • 10

On je istakao da je razgovarao sa liderima u Beogradu i Prištini i da im je jasno stavio do znanja da moraju da počnu da grade poverenje

Ričard Grenel, Mali Tramp Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Specijalni predstavnik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel najavio je intenzivnije obnavljanje dijaloga između Beograda i Prištine nakon što budu ukinuti taksa i reciprocitet.

- Nakon što budu ukinuti taksa i reciprocitet (možda ove nedelje?), počeće ozbiljan dijalog - napisao je Grenel na Tviteru.

On je istakao da je razgovarao sa liderima u Beogradu i Prištini i da im je jasno stavio do znanja da moraju da počnu da grade poverenje.

Grenel je tako reagovao na tvit predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija, koji je najavio da će sledeće nedelje preduzeti završne ustavne korake za formiranje nove vlade.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Deda Petar proslavilo 100., a praunuk Nemanja 18. rođendan! Slavilo se dva dana!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    19. april 2020 | 23:31

    Гради ти поверење између тексаса и калифорније

  • Miki

    20. april 2020 | 06:35

    Ozbiljan dijalog jedino jeste da siptari vrate Kosovo a drugog dijaloga ne sme biti!!. Sto vi ameri ne sirite malo manje demonkratiju u svetu pa nebi bilo ovakvih stvari, bombardujete jednu drzavu da bi pomogli teroriste da joj otmu teritoriju i naprave si novu drzavu tesko tako nesto i pomisliti a upravo ste vi to nama i uradili!!...

  • dd

    19. april 2020 | 23:03

    I ovom cavke popile mozak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA