Predsednik se oglasio pre donošenja odluke o vanrednom stanju

 
 ≫ 
  • 6

Predsednik Srbije poslao je poruku građanima

Aleksandar Vučić, Koronavirus Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, oglasio se nakon što je od Ministarstva odbrane i resornog ministra Aleksandra Vulina dobio pismeni zahtev za uvođenje hitnih mera kako korona virus ne bi ugrozio zdravlje šireg stanovništva.

Kako je najavljeno, predsednik bi sutra trebalo da donese odluku o eventualnom uvođenju vanrednog stanja u našoj zemlji, a večeras se obratio građanima na svom zvaničnom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
Predaja nikada nije i neće biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobedićemo! 🇷🇸A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

"Predaja nikada nije i neće biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobedićemo", stoji u poruci koja je postavljena na profilu Budućnost Srbije.

Video: U Srbiji potvrđeno 5 novih slučajeva zaraženih koronom, ukupno 46

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profa

    15. mart 2020 | 00:37

    Niko i ne tera narod da se preda,vec da reaguje na vreme i da se zatvori sta se zatvoriti moze,mislim naravno na skole i granice...Prvenstveno granice predsednice,ako treba i narednih dva meseca..Posto vec znate da ce najezda naroda u vreme Uskrsa kod nas, reagujte od sada,na vreme.S’ druge strane...Narode!!!!Nije vreme za omalovazavanja i osude,nije lako razumem,ali isto tako kakva god da je vlast da li stvarno mislite da je lako terati se sa nasim narodom?Ne!

  • Toni

    15. mart 2020 | 07:23

    Za bolje sutra tako mora da bude sinoc slusam da se u nemackoj radi o cifri izmedju tri i cetiri hiljade obolelih negde jos maske nisam video da nose samoposluge pune kupaca a deca tek od sutra ne idu u skolu a mala deca firmasi se snalaze nadju prostoriju gde bi se deca igrala dok roditelj ili roditelji rade da se ne bi sa posla izostajalo.

  • CHE

    15. mart 2020 | 01:20

    Kad svi oko nas uvedu vanredno stanje,mi i ne moramo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA