"Da dugo vladate svetskim tenisom": Nižu se čestitke zvaničnika upućene Novaku Đokoviću

 
 ≫ 
  • 87

Ponovo ste proslavili ime svoje zemlje i doneli ogromnu radost našem narodu - navodi se u čestitki predsednika Vučića

Posle pobede Novaka Đokovića u finalu Australian opena, gde je pobedio Dominika Tima i osvojio osmu titulu na turniru u Melburnu, niz čestitki iz državnog vrha Srbije, ali i ambasadora upućene su srpskom teniseru.

Putem društvenih mreža su se oglasili predsednik Aleksandar Vučić, ali i ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri.

- Sjaj Vaše pobede obasjao je Srbiju i sve naše ljude širom sveta. Ponovo ste proslavili ime svoje zemlje i doneli ogromnu radost našem narodu. Hvala Vam na ovoj veličanstvenoj pobedi! Želim Vam da još dugo vladate svetskim tenisom - navodi se u poruci koja je objavljena na Tviteru.

Ambasador SAD u Beogradu, Entoni Godfri, poručio Đokoviću da je veliki šampion i čestitao našem teniseru na pobedi.

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović poručila je da je Đoković iznova dokazao da je neprikosnoveni kralj Australijan opena.

- Srbija je ponosna na tebe! Pokazao si još jednom da, kada je teško, nema odustajanja! Vera u sebe i predan rad odlike su pobednika. Tvoje ime je odavno utkano u zvezde, među najboljima! A mi smo srećni što možemo da svedočimo tvojim uspesima - izjavila je Mihajlovićeva.

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić Đokoviću je čestitao rečima da je fascinantna neprikosnovenost na Australijen openu koju je pokazao.

Vanja Udovicic, Ministarka sporta Francuske Lora Flesel Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić Đokoviću je čestitao rečima da je fascinantna neprikosnovenost na Australijen openu koju je pokazao-Foto: Tanajug/Dimitrije Goll

- Novače, svaka čast! Tvoja neprikosnovenost na Australijen openu je fascinantna, kao i rekordna osma titula! Još jednom si dokazao da su granice uspeha samo tamo dokle ti odlučiš da stigneš! Hvala ti što našu Srbiju činiš tako ponosnom - napisao je u čestitki Udovičić.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandarmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    2. februar 2020 | 14:57

    To sto Novak radi je nesto neverovatno i zacementirao je svoje ime u Melburnu gde u narednih 50 godina nece se pojaviti takav teniser kao sto je Nole!

  • Srdjan

    2. februar 2020 | 14:57

    Veliki covek i najbolji teniser sveta jos jednom je obradovao milione svojih fanova.

  • Mara

    2. februar 2020 | 14:55

    Novak Djokovic je olicenje vrednog i dobrodusnog Srbina, koji uspehe nize iskljucivo radom, zalaganjima i upornoscu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA