Na Fruškoj Gori panel studenata iz Beograda i Prištine: Razgovori o KFOR-u, medijima, NATO-u

 
  • 5

Kako se napominje, teme panel diskusija poslužiće učesnicima da prodube dobre međuljudske odnose i saradnju započetu prethodnim projektom realizovanim u Prištini sa istim učesnicima, a takođe da ukaže mladima na benefite članstva u NATO

Atlantski Savet Srbije uz podršku ambasade SAD u Beogradu, od danas do 15. septembra organizovaće na Fruškoj Gori panel diskusiju i radionicu pod nazivom "Dobar komšija" ("Good Neighbour") u kojoj će učestvovati studenti Prištinskog i Beogradskog Univerziteta.

Predviđene teme panel diskusija su značaj i uloga KFOR-a za Srbe i Albance na Kosovu, uticaj medija na kreiranje javnog mnjenja, vidovi konstruktivne komunikacije i prevazilaženje konflikta, benefiti članstva Hrvatske u NATO, saopšteno je iz Atlantskog Saveta.

Kako se napominje, teme panel diskusija poslužiće učesnicima da prodube dobre međuljudske odnose i saradnju započetu prethodnim projektom realizovanim u Prištini sa istim učesnicima, a takođe da ukaže mladima na benefite članstva u NATO.

Panelisti će biti pukovnik Vićenco Graso iz KFOR-a, prof. dr Leana Vučković, zamenik direktora RTS-a Milivoje Mihajlović i dr Mladen Nakić, potpredsednik Atlantskog Vijeća Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    13. septembar 2019 | 10:56

    Da ukaže mladima na benefite članstva u NATO i na benefite korišćenja američkog uranijuma.

  • Ivan

    13. septembar 2019 | 11:02

    Benifit ima samo SAD, mogu tudju decu da salju sirom sveta da ubijaju ili budu ubijeni zarad interese SADa.

  • Keke

    13. septembar 2019 | 15:58

    Zar pored zagađenja Fruške od nato bombi, moramo i šiptare da dovodimo da je zagađuju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA